Palvelut

Sähköliike T. Koponen Oy tarjoaa asiakkaalleen laadukasta ja ammattitaitoista sähköasennuspalvelua. Yritys tarjoaa myös sähkösuunnittelua, joka toteutetaan aina täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaikkein tehokkain ja toimivin kokonaispaketti voidaankin saavuttaa silloin kun sähkösuunnittelu ja käytännöntoteutus tulevat samalta toimijalta. Yrityksen tavoitteena onkin tuottaa asiakkaalleen laadukas ja vaivaton kokonaisuus, jolloin voidaan varmistua kaikkien osakokonaisuuksien toimivuudesta ja yhteensopivuudesta.

Sähköliike T. Koponen Oy tarjoaa palveluitaan sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Lisäksi merkittävän osan yrityksen liiketoiminnasta muodostaa kunnallinen sektori. Yrityksen toiminnan pääasiallisena tavoitteena on koko toimintansa osalta pystyä vastaamaan kaikkien asiakkaiden sähköteknillisiin ongelmiin.

Tarjotaksemme asiakkaalle mahdollisimman tehokkaan ja sujuvan asennuspalvelun, sähköasentajillamme on käytössään asennusautot, jotka on varustettu asianmukaisilla työkalu- ja tarvikevarastoilla. Erityisesti pitkien välimatkojen tapauksissa edellä mainittu vähentää tarvittavien käyntikertojen lukumäärää ja näin ollen alentaa sähköasennuksista asiakkaalle aiheutuvia kustannuksia. Yleisesti voidaan sanoa, että asennusautoistamme löytyy yleensä kaikki tarpeellinen yleisimpien sähköasennusten suorittamiseen. Lisäksi sähköasentajilla on käytössään nykystandardit täyttävät mittalaitteet niin tarkastus-, ATK-, antenni-, kuin kaapelinnäyttömittauksiin.

Liikehuoneistovuokrauksen osalta yritys tarjoaa vuokrattavaa varasto- ja liikehuoneistotilaa niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.
 

Sähköurakointi

Tarjouspyynnöt asemapiirustuksen, sähkösuunnitelman ja sähkötyöselostuksen kanssa osoitteeseen:

Sähköliike T. Koponen Oy
Kermanrannantie 3
79700 Heinävesi

Dwg-muotoiset sähkökuvat sähköpostilla: joonas.koponen@slkoponen.fi tai toimisto@slkoponen.fi


Sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Sähkösuunnittelun pohjana mieluiten sähköisessä dwg-muodossa olevat pohjapiirustukset.

Lähetä piirustukset sähköpostissa: joonas.koponen@slkoponen.fi tai toimisto@slkoponen.fi